Ким Кардашиян се сблъска с неочаквана реакция на публиката, когато посети

...
Ким Кардашиян се сблъска с неочаквана реакция на публиката, когато посети
Коментари Харесай

Ким Кардашиян освиркана в шоуто на Том Брейди

Ким Кардашиян се сблъска с непредвидена реакция на публиката, когато посети шоуто на звездата от американския футбол Том Брейди, някогашен брачен партньор на супермодела Жизел Бюндхен. Когато Ким излезе на сцената, публиката я освирква. 

Ким Кардашиян беше посетител в шоуто на Том Брейди, което се организира в границите на шоуто на Netflix Is a Joke Fest в Ингълуд в Лос Анджелис. Ким се появи на събитието в нова визия: с платинена коса и ефектна черна рокля. Но стилната й визия не й оказа помощ. Когато Кардашиян излезе на сцената с чаша шампанско в ръка, публиката стартира да я освирква, пише Daily Mail.

Звездата от риалити шоуто „ В крайник с Кардашиян ” беше объркана и имаше неуместна пауза за няколко момента. След това тя се опита да насочи вниманието си към 44-годишния водещ Кевин Харт. „ Знам, че доста хора се подиграват на височината ти “, сподели Ким, Кевин я поддържа, пробвайки се да успокои тълпата, само че не съумяха незабавно.

В последна сметка Ким продължи, намеквайки за клюки за романтика с Том Брейди, които се появиха, откакто пътищата им се срещнаха на празненство на 4 юли предходната година в Хамптънс.

„ Наистина съм тук довечера поради Том. Не планирах да пристигам, само че защото не съм тук като среща с Том, това беше положително опрощение да дойда “, сподели Кардашиян.
 Ким Кардашиян, Том Брейди, шоу на Netflix Ким Кардашиян в шоуто на Том Брейди Снимка: Getty Images
Ким даже се пошегува с спорната си секс лента от 2007 година с Рей Дж.

„ Знам, че имаше клюки, че сме били дружно и в никакъв случай не бих споделила дали сме или не, просто бих пуснала касетата “, сподели тя.

Тя си спомни и за починалия си татко, юрист Робърт Кардашиян, който представляваше починалия О. Дж. Симпсън, упрекнат в убийството на жена си.

„ Честно казано, мъчно ми е да виждам по какъв начин хората приказват за теб. Но мисля, че задоволително членове на фамилията ми са помогнали за отбраната на някогашни футболисти. Така че довечера съм тук, с цел да те поддържа и ще ти дам същия съвет, който давам на всичките си някогашни: „ Успех, знай, че най-хубавото е зад тила ти... “ Да приветстваме Том Брейди! - сподели Ким.

Том Брейди обаче й отговори със също толкоз жестока смешка. " Знам, че беше ужасно за Ким да бъде тук довечера. Не поради шегите, а тъй като децата й са у дома с татко си ", сподели Брейди, намеквайки за многочислените кавги към някогашния брачен партньор на Ким Кание Уест. 

Комедиантът Тони Хинчклиф сподели в шоуто по-късно, че Ким е получила хладно отношение, тъй като обществеността просто е изтощена от семейство Кардашиян-Дженър.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР